Efendi Hazretlerimizin doktoru kontrol yaptılar
Efendi Hazretlerimizin doktoru kontrol yaptılar

Efendi Hazretlerimizin doktorlarından Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu mutad sağlık kontrollerini yaptılar. (23 Temmuz 2016 Cumartesi)
Kara ve hava seferleri için herhangi bir maninin bulunmadığını söyleyen Çağlar Bey yurt içi ve yurt dışı bir çok bakan, başbakan ve devlet başkanlarının sağlıklarıyla ilgilendiğini bugüne kadar Mahmud Efendi Hazretleri gibi iyi bakılan bir kimse görmediğini belirttiler. 


Not: Efendi Hazretlerimiz ailesi Muhtereme Hacı Annemizle (Müşerref Ustaosmanoğlu) birlikte on senedir Beykoz/Çavuşbaşı semtinde ikamet etmektedir. Şahsi bütün hizmetleri (sağlık, sefer, ziyaret vb. )Hacı Annemizin riayetinde bacanağı Muhammed Keskin Hocaefendi tarafından yürütülmektedir. 


Efendi Hazretlerimizin muhterem mahdumu Ahmet Ustaosmanoğlu Hocaefendi de sevgili şeyhimizin bakımını yakından takip etmekte ve hizmetten memnun olduğunu belirtmektedir.
Yanında yüksek sesle konuşulması kulaklarının ağır işitmesi sebebiyledir.


Efendi Hazretlerimiz yakında Bursa Uludağ’daki sayfiyesine intikal edecektir. Yurtdışı ile alakalı programlanmış herhangi bir sefer söz konusu değildir.


Bu videoyu yayınlamaktan maksadımız; Mahmud Efendi Hazretlerimizin sıhhati hakkında yalan haber yayarak irşadına mani olmak isteyen bir takım makam ve menfaat heveslisi kimselerin ve mevcut kargaşa ortamını fursat bilip Sultanımızın Hanesine ve hizmet ekibine kumpas kurmaya kalkanların fitnelerini bertaraf etmektedir.


Kime Hizmet ettikleri ve kimler tarafından yönlendirildikleri bilinmeyen bu güruhun şerrinden Allah’a sığınıyor kurdukları tuzakların başlarına makus olmasını Mevla’dan niyaz ediyoruz.

Kaynak: Marifet Derneği

Facebook Twitter Google Plus Embed Kodu
11685
izlenme
Yorumlar
Yazdığınız yorum en az 4 karakter olabilir! Kalan karakter sayısı : 1250
  • Henüz yorum bulunmamaktadır!
  • Daha Eski Yorumlar

EN ÇOK İZLENENLER