MAHMUD EFENDİ HAZRETLERİ’NDEN (K.S.) YUŞA ALEYHİSSELAM’A ZİYARET

rnrn rnrnAsrımızın Müceddidi Mahmud Efendi Hazretleri (Kuddise Sirruhu) 31.03.2013 tarihinde Beykoz Yuşa Tepesinde medfun bulunan Yuşa Aleyhisselam’ın Kabri Şerifini ziyaret etti.rnrn            Ziyarette Mahmud Efendi Hazretleri’nin (Kuddise Sirruhu)  bacanağı ve hizmetkârı Muhammed Keskin Hoca Efendi kamuoyunun Cübbeli Ahmed Hoca olarak tanıdığı Ahmed Mahmud Ünlü, Mehmet Talu Hoca Efendi, Mustafa Ekin Hoca Efendi ve Marifet Derneği Hizmet Ekibi bulundular.rnrn            Cübbeli Ahmed Hoca Efendi cemaatin şehir dışından kendisini sohbetlere davet ettiğini ve mahkemesinin de sürdüğünü ifade edip bu sohbetlere katılmasının uygun olup olmadığını sordular.rnrn            Mehmet Talu Hoca Efendi de Çarşamba günü Umre’ye gideceğini belirtip dua istediler.rnrnMahmud Efendi Hazretleri (Kuddise Sirruhu) tilavet edilen Sure-i Şeriflerin ardından yapılan dua ile ziyaretlerini tamamlayıp Hane-i Saadetlerine geri döndüler.

2087