Tekamül hocalarından Efendi Hazretleri`ne ziyaret

rnrn07.11.2013 Perşembe tarihinde Efendi Hazretleri’nin medreselerinden yetişen ve Tekamül maksadıyla İstanbul’da bulunan Hoca Hanımlar, Efendi Hazretleri’ni dine davet binası adını verdiği Çavuşbaşı’nda ki ikametgahında ziyaret ettiler.rnrn rnrnHoca Hanımlar, yirmi dakika kadar süren ziyaretin ardından mürşid-i kamilin teveccühüne nail ve iltifatına mazhar olmanın huzuruyla sükûnet üzere ayrıldılar.rnrn rnrn            Muhtereme Hacı Annemizin, Sultanımızın adını yaşatmak için kurduğu, Müceddid Mahmud Efendi Vakfı ve Marifet Derneği adı altında çalışmalarını sürdüren Efendi Hazretleri’nin Hizmetkarları olarak bizler, Efendi Hazretleri’nin sıhhat ve afiyeti için yaptığımız hizmetlerin yanında onu, durumu müsait olduğu müddetçe Müslümanlarla buluşturmaya ve ondan istifade etmelerine yardımcı olmaya çalışmaktayız.rnrn rnrnBu gaye ile Bursa Uludağ Hüseyinalan Köyün’de ki Efendi Hazretleri’nin tekkesinde tertip ettiğimiz ziyaretlerde Mevla’nın inayeti ile yetmiş bini aşkın mürit ve mühibbanın (sevenleri) Efendi Hazretleri ile buluşmasını temin etmiş bulunmaktayız.rnrn rnrnEfendi Hazretleri’nin Uludağ’daki ikameti esnasında Çavuşbaşı’ndaki Hanesini de, misafirlerini daha güzel ağırlayabileceğimiz ve Efendi Hazretlerimizin sıhhatine halel getirmeden daha rahat ve büyük ziyaretlere imkan verecek şekilde yeniledik.rnrn            Bölge bölge, erkek ve kadın cemaate yönelik düzenli ziyaretlerin olabilmesi için çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Bu babta kıymetli kardeşlerimizden ricamız, Efendi Hazretleri’nin Hanesinde izdiham ve karışıklığa mahal vermemek için sadece çağrılacak olan bölgelerin gelmesi diğerlerinin ise sırasını beklemesidir.rnrn rnrn            Gösterdiğiniz anlayıştan dolayı şimdiden teşekkür ederiz.

1906